RADOĽA v ST.BYSTRICA 4:0 (2:0)

26.05.2013 17:00

23. kolo V. ligy SsFZ sk. "A" muži

r: (Širanec, Šupej, Koleno - Vrteľ)

g: 41.I.Vnuk, 42. J.Žubor, 69. Šuták (11m), 78. P.Harcek

Č.K.: 70. Melišík (St.Bystrica)

tréner: Chlapci konečne podali zodpovedný výkon, súperovi nedovolili dostať sa do šance. My sme sa presadili a aj strelecky a hra sa musela páčiť aj divákom.

o zápase K: Po vyrovnanom prvom polčase padol gól v 41. min. z priamého kopu - 1:0. Ku koncu polčasu pred bránou hostí zo skrumáže domáci zvyšovali na - 2:0. V druhom polčase pohrozili aj hostia, ale boli to opäť domáci hráči, ktorý z 11m zvyšovali stav stretnutia - 3:0. Pred koncom zápasu sa podarilo Radoli treliť ešte gól - 4:0. Radoľa zaslúžene zdolala St.Bystricu.

o zápase KN: Prvý polčas bola hra vyrovnaná, šance boli skôr na strane Radole. Prvý gól padol po strele z priamého kopu I.Vnuka. Druhý gól padol po skrumáži, kde sa najlepšie zorientoval J.Žubor 2:0. V druhom polčase si hostia vypracovali zopár šancí, ktoré ostali nevyužité, ale bola to Radoľa, ktorá udrela ešte dva krát gólmi Šutáka a P.Harceka a zaslúžene bodovala plným bodovým ziskom.

Štatistika striel:

Radoľa        sc - 21 (b - 8, mb - 13)

St.Bystrica  sc - 8   (b - 3, mb - 5)

 

vysvetlivky: sc - strely celkovo, b - na bránu, mb - mimo brány

Zostava

P.Gašinec, Pavlus, M.Vnuk, Šuták, I.Vnuk, S.Žubor, E.Gašinec, J.Žubor (83.Radolský), Jakubec, Kováčik (68.Harcek), Valík

 

Späť