RADOĽA v STAŠKOV 4:0 (2:0)

03.04.2011 15:30

15. kolo I.triedy ObFZ kysúc, ihrisko Radoľa

R: p. Halfár, p. Vojtuš, p. Kupka

g: 2., 40. a 68. M.Kubala, 57. S.Žubor

Č.K. Pavlík (Radoľa)

 d: 100

O zápase KN: Už v druhej minúte domáci vyhrávali gólom Kubalu. Po vylúčení Pavlíka hostia prevzali iniciatívu, ale nepodarilo sa im premeniť svoje šance, ba čo viac v druhom polčase Radoľa pridala ďalšie dva góly.

O zápase K: Už v druhej minúte domáci viedli 1:0, ale v 17. min. dostal červenú kartu Pavlík. To ale domácich akoby zomklo, hrali a dávali góly. J. Macúš

 

Na začiatku prvého polčasu dominovali kombinačnou hrou hostia, ale boli to domáci, ktorý v úvode polčasu otvárali skóre po jednoduchej akcii 1:0. Hostia sa nevzdávali a svojou hrou tlačili domácich na svoju polovicu. V druhej polovici prvého polčasu domáci hráč stiahol za dres prenikajúceho hosťa za čo videl červenú kartu. V tom momente domáci ožili a začali útočiť na súperovu bránu, mali gólovu príležitosť keď hlavička minula tesne súperovú bránu, ale napokon v oslabení sa im to podarilo a zvýšili na polčasových 2:0. V drugom dejstve to bol jednoznačný futbal pre domácich hráčov aj keď hrali o jedného menej aj tak dokázali zatlačiť svojho húževnatého súpera na svoju polovicu a dokonca pridali aj dva krásne góli na konto súpera, popritom zahodili dostatok šancí na zvýšenie skóre. 

                                                                                 Admin

Späť