Pomoc polícia

05.05.2010 09:17

Týždenník Kysuce uviedol článok " Začína to byť ako nová móda. Po nedávnom zápase II. triedy Klubina - Zákopčie, kde privolaní policajti dávali fúkať rozhodcom, je tu druhý prípad, kedy rozhodca volal políciu. "

  "  V zápase I. triedy Rudina - Zborov bolo tiež horúco. Až tak, že tento raz sa bál hlavný rozhodca duelu František Špila. Ako uvádza v zápise, po zápase volal políciu, aby mu zabezpečila bezpečný odchod zo štadióna. Údajne preto, že sa mu diváci vyhrážali, že rozhodcov zbijú ...

    A tak muži zákona museli opäť zasahovať. Prišli na štadión a robili poriadok. Či museli prísť, to je už vec opäť s otáznikom. Veď na takmer všetkých našich štadiónoch prevládajú vášne, najmä ak domáci miláčikovia prehrajú. Čo by sa robilo, keby Špila políciu nevolal, ťažko povedať. Lenže, ako sme už v prípade Klubiny písali, nie je to riešenie, aby polícia zasahovala na ihriskách, pokiaľ skutočne nejde o život. Lebo to môže mať vážny precedens. Čo ak niekto na hráčov súpera, či rozhodcu zakričí, budeme volať políciu. "

                                                                                          administrátor

Späť