Čadca do jednotky?

05.07.2010 11:03

Týždenník Kysuce R.Hajnoš " Po vypadnutí FK Čadce z II. futbalovej ligy by v novej sezóne 2010-2011 malo naše mužstvo štartovať v III. lige. Realita ale može byť iná. Ako pre týždenník Kysuce povedal prezident FK Mgr. Eduard Gábriš, klub bude možno hrať až v I. triede . . . "

 " To je zlý žart a ak nie, toto rozhodnutie vyráža doslova dych. Nejde teraz o to, že v jeseni by exdruholigysti hrali napríklad so Svrčinovcom, Radoľou, Vysokou Vadičovom, Lodnom atď. Ale o to, že klub, ktorý v roku 2011 oslávi 90. výročie svojho vzniku, by padlo skoro až na dno súťží. A potom. V I. triede ešte hrá aj FK Čadca B. Ak by teda do jednotky išlo áčko, béčko by nemohlo hrať v I. triede. A nebodaj, ak by Čadca A vypadla do dvojky, Čadca béčko by sa musela zrušiť. Takýto katastrofický scénar by nevymyslel ani autor hororov Hičkok. Treba len veriť, že napokon bude všetko inak... "

Mgr. Eduard Gábriš (štatutárny zástupca FK Čadca) sa vyjadril na margo tohto článku

" Napriek správam v médiach by som nikdy nepodal prihlášku do I. okresnej triedy, keď má klub právo na najvyššiu regionálnu súťaž. "

                                                                                        administrátor

 

Späť